Flytt inn idag!

Innflyttingsklare leiligheter i Fjordsol, Fjordbris og Stavangerfjord

Innseilingå består av totalt 117 leiligheter fordelt på fem flotte bygg – størrelser fra 37-197 kvm. Sentral beliggenhet ved innseilingen til Stavanger, langs østre sjøside av Kalhammaren på et markant høydedrag som danner fortsettelsen av Bjergsted sitt høydedrag fra indre Vågen. Boligene er satt sammen for å få mest mulig utsikt, samt sol og lys fra sør og vest. Robuste med holdbare, gode materialer, og flotte grøntarealer med lekeapparater og utemøbler – en flott fellesarena for beboerene.

Kvalitetene

Det er mange gode grunner til å få seg en ny flott leilighet i Innseilingå!

Vannbåren varme

Alle leilighetene får vannbåren varme i gulv så kan du gå barbent året rundt. Bad leveres med varmekabler, så har du separat kontroll på temperaturen der – praktisk!

Trening for alle

Alle beboere har tilgang til flott felles trimrom i “Rogaland”, så er det litt enklere å holde seg frisk og rask, samt sommerkroppen vedlike.

Spasertur langs sjøkanten

Det er deilig å kunne gå fritt for trafikk, kjas og mas inn til byens gleder. Konserthuset, Fisketorget m.m. er kun en kort og flott spasertur unna.

Nærhet til byen

Fra Innseilingå er det korte avstander til det meste. Rike mat- og musikkopplevelser er kun et par cruisebåtlengder lenger sør. En 20 minutters spasertur langs bryggen, eller 6 minutter på sykkel, så er du der!

Privat kai

Kaien er privat og kan benyttes til gjesteparkering for fritidsbåter i opp til 2 døgn. Det legges ikke opp til småbåthavn i forbindelse med kaien.

Kjøkken fra Norema

Med kvalitetskjøkken fra Norema er du sikret både flott design og praktiske løsninger. Og det beste av alt - du kan få den stilen som passer til deg og din leilighet.
Design / utvikling: Destino